Prikazuje se svih 12 rezultata

LOPTE ZA VJEŽBANJE

Lopta za vježbanje, za mršavljenje i oblikovanje tijela više

nedvojbeno su neizostavan element u današnjem svakodnevnom životu. Višenamjenski uređaji omogućuju jačanje cijelog tijela i mršavljenje. Multifunkcionalne sprave omogućuju prilagodbu intenziteta prema potrebama pojedinca vlastitom težinom ili uz pomoć utega.
Za ljubitelje fitness sprava pripremili smo poslasticu multifunkcionalnih fitness sprava. Multifunkcionalne fitness sprave kombiniraju više fitness sprava istovremeno i omogućuju vježbanje za više dijelova tijela istovremeno, a na taj način postižemo da zauzimamo manje prostora u prostoriji. Korisni su kako za kućnu upotrebu tako i za profesionalce kao i za razne rehabilitacijske svrhe.

Svaki višenamjenski uređaj izrađen je tako da se na osnovnu težinu doda dodatni. I tako opterećujemo tijelo ovisno o tome želimo li samo rekreativno vježbati ili dobiti mišićnu masu. Korištenje uređaja je vrlo jednostavno. Dapače, regulira se uz pomoć posebnih igala, koje se prilagođavaju prema vježbi koju želimo izvesti i težini koju želimo dodati.

Odaberite iz širokog izbora sprava za oblikovanje nogu i ruku. Kao i mišiće stražnjice, leđa i druge, koji su napravljeni za tu svrhu, ali možete odabrati one koji jačaju više dijelova tijela odjednom ili cijelo tijelo.