ŠMINKA

Šminka, unatoč tome što je šminka dio svakodnevne više

rutine praktički svake žene, no mnoge se susreću s velikim problemima kada moraju kupiti novi puder, ruž, sjenilo ili bilo koju drugu šminku. Ako se isto odnosi i na vas, kupnju si možete olakšati tako da prije kupnje provjerite široku ponudu različitih vrsta make-upa dostupnih na tržištu i odaberete pravi proizvod za sebe.
Puder je namijenjen postizanju svježijeg izgleda lica, ujednačenog tena i manje vidljivih bora. Možete birati između tekućih, kremastih pudera, pudera u prahu, pudera i sprejeva. Kupnju treba prilagoditi tipu kože (masna, suha, normalna koža). Odabrani puder treba biti odgovarajuće boje i teksture, a osim toga pri šminkanju se mora voditi računa o pravilnom nanošenju i količini pudera jer se jedino tako može postići željeni izgled.

Ruž je namijenjen za isticanje usana. Kravate su jedan od najvidljivijih dijelova lica. Odabir pravog ruža stoga je ključan, a valja odabrati nijansu koja se dobro slaže s prirodnom bojom usana. Uglavnom, razlikujemo dnevne i večernje ruževe. Prve su obično dostupne u prirodnijim nijansama, dok večernje mogu biti i malo odvažnije.

Sjenila se koriste za isticanje očiju i dolaze u velikom izboru nijansi. Možete birati između gel sjenila. Puder, krema ili olovka, a pri odabiru odgovarajućeg sjenila osim boje očiju mora se voditi računa i o obliku očiju te boji kose.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Pokušajte tražiti u drugoj kategoriji.