OBLIKOVANJE TJELA

Oblikovanje tjela, većina strategija više

po navici niz brzih dijeta koje bi trebale izgubiti višak kilograma i dovesti se u formu propadaju prije nego što uopće počnu stvarno djelovati. Jer ovi su često preradikalni i iscrpljuju tijelo, a kilograme je uostalom teško zadržati.
Stoga nikada nije dobra ideja mršavjeti strogim dijetama. Potreban je holistički pristup: promjena prehrane (koja ne uključuje gladovanje), redovita tjelesna aktivnost (makar i kratkotrajna) i neke nove, ali jednostavne životne navike.

Na taj način ćete učiniti mnogo više za svoje tijelo i ostati motivirani.

Nijedan početak nije lak, pogotovo kada je u pitanju mršavljenje i skidanje suvišnih kilograma. Za trajne rezultate potrebna je sveobuhvatna transformacija načina života, koja uključuje i promjenu uvriježenih obrazaca ponašanja. Bilo da tek počinjete ili već imate iskustva s programima mršavljenja i transformacije tijela, u nastavku smo prikupili neke od najboljih savjeta koji će vam pomoći da prevladate prepreke na putu do željenog tijela i boljeg osjećaja.

Podijelite svoje ciljeve na manje, jednostavnije korake
Ključno je što bolje definirati ciljeve. Koristit će vam ako ih zapišete i za svaku postavite realan rok (željena tjelesna težina, zdraviji odnos prema hrani, više kretanja…). Zatim razbijte put do konačnog cilja na manje, srednje korake.

Za zdravo i dugotrajno mršavljenje minimalni vremenski razmak za skidanje prvih kilograma trebao bi biti tri mjeseca. Ovo je vrijeme kada ćete se moći postupno poboljšati i fiziološki i psihološki. Naviknite se na nove prehrambene navike bez neželjenih nuspojava i zadržite ih duže.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Pokušajte tražiti u drugoj kategoriji.