Prikazuje se svih 26 rezultata

KREVETI I VREĆE ZA KAMPIRANJE

Kreveti i vreće za kampiranje, za mnoge jest nedostatak više

udobnosti je razlog zašto ne posjećuju prirodu češće. Naravno, i to je dio posebnosti kampiranja. U svojoj udobnosti zanemarujemo i prihvaćamo mnoge stvari koje nam zapravo ne koriste ili nam čak dugoročno štete. Igrajući se preživljavanja u prirodi ili samo uživajući u pogledu uz laganu svježinu jesenjeg povjetarca, možemo se prisjetiti tko smo i što nam je u životu zaista važno. Ipak, možemo biti pametni i osigurati dovoljno sna kako bismo se napunili energijom koja će našu pažnju usmjeriti na uživanje u prirodi umjesto na bolna leđa. Vreće za spavanje daju vam potrebnu toplinu u manje izoliranom prostoru. U kategoriji možete pronaći i jastuke, krevete i ostalu opremu za ugodan san.
Za sve one od vas koji nikamo ne idete bez svoje rutine i svih gadgeta koje ona pruža, možda će Camping Furniture učiniti vaš pohod u šumu mogućim. Namještaj je sastavljen tako da zauzima minimalan prostor kada se ne koristi. Ako je vaš šator dovoljno velik i nedostatak udobnosti nije vaš cilj, predlažemo da provjerite Air Beds.

Udobnost kampiranja obično uključuje i brige o higijeni, koje su uz pravilnu organizaciju potpuno nepotrebne. Prijenosni tuševi i ograde za privatnost omogućuju vam da brinete o svojoj čistoći gotovo kao kod kuće.