VRUĆE KAMENJE

Vruće kamenje, tehnika masaže koristeći hladnog više

i vrućeg kamenja potječe iz Indije i koristi se više od 5000 godina i potječe iz Indije. Maje su također govorile o Ayurvedi, drevnoj tehnici liječenja.
Kako se opustiti nakon kišnog i hladnog dana?

Dolazi razdoblje hladnih i kišnih dana, a s njim i osjećaja umora i hladnoće. Tijekom zimskih dana tijelo mora proizvoditi vlastitu toplinu, što znači da trošimo više energije i osjećamo se lošije. Osim neugodnog, hladnog osjećaja, koža je također izloženija temperaturnim razlikama i razlikama u vlažnosti atmosfere, pri čemu koža postaje suha. Upravo je zbog svih ovih čimbenika zimsko razdoblje najpogodnije za odlaske u saune, jer ćete tako zagrijati tijelo, a ujedno uz brojne blagotvorne učinke saune postići bolje raspoloženje i dodatno ojačati imunološki sustav i ubrzati rad limfnog sustava.
Kako poboljšati dobrobit?
Savršeno rješenje je masaža tijela vrućim vulkanskim kamenjem

Masaža vrućim kamenjem odličan je izbor za razdoblje kada želimo zagrijati tijelo i opustiti um. Korištenje ljekovite energije kamenja u medicinske i duhovne svrhe datira još od prije 3000 godina, kada su pioniri u Kini koristili zagrijano kamenje za opuštanje napetih mišića.

Povezanost s prirodom

Priroda nam nudi mnogo načina da se oslobodimo stresa, opustimo ili ublažimo bol. Jedan od njih je korištenje crnog kamenja vulkanskog podrijetla koje ima nevjerojatnu sposobnost očuvanja energije.

Termoterapija vrućim kamenjem je primjena vrućeg kamenja na tijelo s ciljem praćenja fizioloških reakcija. Vrućim kamenjem uvelike pojačavamo prokrvljenost tijela i organa te potičemo rad svih stanica u tijelu. Povećanjem protoka krvi kroz organe povećava se pročišćavanje i detoksikacija organizma te izmjena tjelesnih tekućina. Masaža kamenjem već nakon nekoliko minuta može smanjiti stres i napetost mišića.
Masaža toplim vulkanskim kamenjem traje od 30 do 90 minuta.

Preloader

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Pokušajte tražiti u drugoj kategoriji.