KUHINJSKA I KUPAONSKA ARMATURA

Kuhinjska i kupaonska armatura, je neizostavan element više

svake kuhinje ili kupaonice. Bilo da renovirate ili samo preuređujete kuhinju ili kupaonicu, slavine će vam sigurno trebati. Pri kupnji obratite pozornost na kvalitetu i materijal. Armatura ima jednostavnu funkciju, ali ipak pripazite na funkcionalnost i praktičnost.
U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete savršene kombinacije za svoj dom. Kromirana kupaonska slavina jedna je od klasičnih garnitura koje toplo preporučamo. Ovaj visokokvalitetni set ima suvremen dizajn i lako će se uklopiti u svaku kupaonicu. I ne samo to, već ga je i vrlo lako održavati. Kromirana završna obrada, pocinčano tijelo i ručka slavine te keramički disk osiguravaju dugovječnost i učinkovitost ovog proizvoda. Ukoliko trebate samo slavinu, bez pribora, u našoj ponudi su kromirana slavina i mesingana kupaonska slavina.

Mješalica je klasičnog oblika, jednostavna i funkcionalna. Modernije rješenje je slavina za kupaonicu, pri čemu je mjedena miješalica u prvom planu ne samo zbog svog dizajna, već i zbog svoje funkcionalnosti.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Pokušajte tražiti u drugoj kategoriji.