PEDIKURA

Pedikura, koliko je njega važna više

i brigu o našim stopalima.
Što je medicinska pedikura i po čemu se razlikuje od klasične?
Kada govorimo o pedikuri, prvo što svi pomisle je uklanjanje tvrde kože sa stopala i lakiranje noktiju. No, postoji nešto drugo od toga, jer poznajemo i nekoliko vrsta pedikura, koje se međusobno malo razlikuju.
Uz klasičnu pedikuru
ili drugim imenom estetska pedikura. Uglavnom se radi o njezi nogu i fiksiranju stopala. Uklanjanje tvrde kože te šišanje i lakiranje noktiju na nogama. Medicinskom pedikurom dotičemo se i raznih problema. Što nas može ometati u hodanju, ometati vid ili čak biti jako bolno. Dakle, o medicinskoj pedikuri govorimo kada se radi o većim problemima stopala od same tvrde kože na tabanima. Ovdje je stopalu potreban profesionalniji pristup, koji može poduzeti samo kvalificirana osoba sa stručnim znanjem, kao što je podijatar.

Ako imate baku ili djeda ili nekoga tko više nije u mogućnosti pružiti odgovarajuću njegu stopala. Imate li i vi problema s tim, nikada nemojte sami raditi pedikuru. Jer u slučaju problema na stopalu, bilo s uraslim noktima, kurje oko ili kurje oči, možete samo pogoršati stanje ili ozlijediti osobu, što dovodi do još većih problema, stvaranja rana ili upala.

Izazove prepustite educiranom pedikeru. Ona će znati napraviti pravilnu pedikuru i savjetovati Vas o daljnjoj njezi stopala kod kuće.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Pokušajte tražiti u drugoj kategoriji.